Termín | Místo | Cena (vč. DPH) | ||
---|---|---|---|---|
12.3.2025
13:00 - 14:30
|
online kurz |
590 Kč(e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) | Přihlásit se | |
Obsah kurzu:
• bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
• zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
• správná výrobní praxe
• správná hygienická praxe
• zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
• osobní hygiena pracovníků
• provozní hygiena
• význam systému HACCP, co nám přináší, co je systém kritických bodů, kritická mez, preventivní opatření, nápravná opatření, dokumenty, záznam, ověřovací postupy,…
• platná legislativa
• Výsledky kontrolní činnosti dozorových orgánů
UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca 2 dny před školením.
Mgr. Silvie Majtánová (roz. Walterová) absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2011 vede vlastní advokátní praxi; od roku 2013 pracuje jako manažerka a auditorka HACCP ve společnosti specializující se na oblast hygieny. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2014.
Zobrazit kurzy