Děkujeme za Vaši přízeň.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

WORK LIFE BALANCE, jak sladit požadavky v pracovním světě s požadavky v osobním životě, tak abychom si oba světy užili k plné spokojenosti - online kurz

Termín Místo Cena (vč. DPH)
18.12.2024 09:00 - 15:00

online kurz

WEBINÁŘE online kurz
2 300 Kč(e-osvědčení, materiál k semináři) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Program:
  • Proč je pro nás důležité mít život se svých rukou
  • Čtyři důležité životní pilíře
  • 12 oblastí, které potřebujeme mít v rovnováze
  • Co způsobuje jejich nerovnováha
  • Jak obnovit energii na zvládnutí všeho potřebného
  • 5 generace time managementu
  • Vliv stresu na naše myšlení, výkon a osobní rovnováhu
  • Pozitivní a negativní stres
  • Syndrom vyhoření, jak poznat, že se blíží a jak mu předejít
  • Relaxace, meditace, autogenní trénink
  • Audit našeho života
  • Nastavení vlastní rovnováhy
Cíl:
Nalezení vnitřní síly na dosažení rovnováhy v pracovním a osobním životě. Konzumní společnost na nás denně klade zvyšující se nároky, kterým jsme se rozhodli vyhovět. Máme práci, která nás baví (v tom lepším případě) a k tomu milující rodiny. A ty přece nemůžeme zklamat!  Nestačíme se divit, co všechno je nutné zvládnout při zeštíhlování výroby, zavádění nových procesů, zvyšování produktivity a optimalizaci nákladů, vedení a motivování lidí. A to všechno musíme zvládnout, aby si nás TAM nechali. Jinou práci nemáme a potřebujeme přece vydělávat, abychom zabezpečili sebe a rodinu. Důchod v nedohledu a „ÁÁÁnry nás stále nepřijal do klubu“.  Jak tedy vyhovět pracovním požadavkům, když chceme, potřebujeme, ale už docházejí síly? Po návratu domů nás čeká oáza nepořádku, hladu, nervózní a nezvladatelná smečka. Není čas na hrdinství. Začíná další směna. Jak po návratu z práce zajistit domácnost, děti, partnera, babičku s dědečkem, zahradu, psa, papouška, …? Když už nezbývá sil. A my stále chceme. Ale už nemůžeme. Našli jste se v předchozích řádcích? Uvažuje o změně, ale nevíte, jak přesně ji udělat? Už jste to mockrát zkoušeli a výsledek nebyl dle Vašich představ? Taky jsem musela zvládnout odpracovat 25 hodin za 24hodinový den, zvládala úkoly (nejen svoje) ke spokojenosti všech v mém okolí.  Až si tělo řeklo: „Ne!“. A vybralo si daň sobě vlastním způsobem. Naštěstí jsem toto varování pochopila ještě včas a začala věci dělat jinak. Samotnou mě překvapila efektivita změny návyků, které málokdo využívá.  Na semináři najdete svůj zdroj vnitřní síly.

Upozornění:
Přístupové údaje budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca dva dny před školením.

Bc. Simona PAVLASOVÁ

Simona 30 let působí v zahraničním obchodě, 20 let se přitom věnuje lektorské a konzultační činnosti. Vystudovala střední ekonomickou školu, později si rozšířila své obzory na FF v Olomouci v oblasti Andragogiky profilované na personální management. Školení vede ektivně, poutavě, prakticky využitelně s profesionálním, individuálním, pevným, ale laskavým a humorným přístupem, s prokazatelnými výsledky v oblastech:
-       Osobní rozvoj, introspekce, motivace, cíle
-       Zvládání stresu a timemanagement
-       Komunikační dovednosti, vyjednávání, asertivita
-       Managerské dovednosti, Leadership
-       Obchodní dovednosti
-       Prezentační a lektorské dovednosti
-       Týmová práce a vedení týmů, Leadership
-       Arteterapie
-       Outdoor fun a management trénink
V daných oblastech ráda zvýší jak Vaše znalosti, dovednosti, tak i postoje.
Školí jak prezenčně, online, tak i kombinovaně velké skupiny, menší skupiny i individuální koučinky.
Miluje otázky, protože může přesně zacílit své doporučení. Neexistuje u ní hloupá otázka. čím více zájmu o téma projevíte, o to více praktických tipů, triků a zkušeností se od ní dozvíte.
Využijte možnost prožít  nezapomenutelné momenty při vzdělávání s ní, které zvýší Vaši efektivitu, dokud nám nabízí své volné kapacity z jejího roky dopředu nabitého kalendáře. Budete maximálně spokojeni.

Zobrazit kurzy

Tisk