Děkujeme za Vaši přízeň.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

Předvánoční zákoník práce s krasopsaním

Termín Místo Cena (vč. DPH)
13.12.2024 09:00 - 16:00

BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

BRNO BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)
2 890 Kč(coffee break, písemný materiál, pomůcky pro krasopsaní) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Pojďme spojit příjemné s užitečným nebo spíše užitečné s příjemným :-)

Přinášíme vám jedinečný koncept kombinace vzdělávání a odpočinku, kdy vám lektorka Klára Gottwaldová dá nahlédnout pod pokličku své profese i svého hobby.
První část kurzu budeme věnovat zákoníku práce, aktualitám, tipům a příkladům z praxe, a v druhé části kurzu si budete moci odpočinout u základů krasopsaní, kdy se budeme věnovat vánoční tématice.
 
1. část kurzu (9:00 – 11:00 hod první blok, 11:00 – 11:30 pauza, 11:30 – 13:00 druhý blok)
ZÁKONÍK PRÁCE Z POHLEDU PRAXE ADVOKÁTKY
  • Aktuality k novele zákoníku práce.
  • Dovolená a překážky v práci (návštěvy lékařů, svatba, pohřeb, darování krve a další situace).
  • Jak na správné skončení pracovního poměru.
  • Zajímavosti z praxe.
 
2. část kurzu (13:30 – 16:00 hod.) VÁNOČNÍ KRASOPSANÍ
Naučím vás základům krasopsaní, vytvoříme si vánoční přání, dám vám tipy na výrobu vánočních dárků nebo si ukážeme, jak obyčejný kraftový papír povýšíme na originální balící papír.
S sebou si nic brát nemusíte, veškeré základní pomůcky na místě dostanete. Pokud však již nějaká pera či další pomůcky máte, určitě bude fajn je mít.
 
Těším se na předvánoční setkání s vámi!
Klára
Mgr. Klára GOTTWALDOVÁ MBA

Lektorka Mgr. Klára Gottwaldová pro Vás připravuje a lektoruje kurzy a školení v následujících oblastech:
- zákoník práce (zabývá se především tématy jako jsou: vznik, změny, skončení pracovního poměru, jak správně napsat pracovní smlouvu, tipy a triky pro personalistů a další).
Na jejích kurzech obdržíte písemný materiál, kurzy se snaží vést poutavou formou, nikoliv cestou pouhého „biflování“ paragrafů.
Lektorka působí jako advokátka a lektorka se zaměřením na zákoník práce. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2012, ať už v rámci otevřených seminářů pro veřejnost či v rámci zakázkových seminářů vytvořených zákazníkům přímo na míru. Je členkou Rady expertů Unie personalistů, z.s., šéfredaktorkou čtvrtletníku pro mzdové účetní a personalisty Ad rem, členkou Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů a Klubu personalistů při OHK Vyškov. Je rovněž autorkou odborných článků v tištěných časopisech i on-line poradnách.

Zobrazit kurzy

Tisk