Děkujeme za Vaši přízeň.
To pravé školení pro Vás
DomůNabídka kurzůŠkolicí prostoryAktualityČasopis Ad remKontaktyWEBINÁŘE (on-line kurzy) 736 216 375, 517 333 699 prihlasky@tsmvyskov.cz

VÁNOČNÍ KRASOPSANÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY

Termín Místo Cena (vč. DPH)
13.12.2024 13:30 - 16:00

BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

BRNO BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)
890 Kč(coffee break, pomůcky pro krasopsaní) (vč. DPH) Přihlásit se

Popis kurzu

Přijďte si na chvíli odpočinout od předvánočního shonu...

V kurzu krasopsaní pro začátečníky si vytvoříme vánoční přání, dám vám tipy na výrobu vánočních dárků nebo si ukážeme, jak obyčejný kraftový papír povýšíme na originální balící papír.
S sebou si nic brát nemusíte, veškeré základní pomůcky na místě dostanete. Pokud však již nějaká pera či další pomůcky máte, určitě bude fajn je mít.
Těším se na vás, Klára

Mgr. Klára GOTTWALDOVÁ MBA

Lektorka Mgr. Klára Gottwaldová pro Vás připravuje a lektoruje kurzy a školení v následujících oblastech:
- zákoník práce (zabývá se především tématy jako jsou: vznik, změny, skončení pracovního poměru, jak správně napsat pracovní smlouvu, tipy a triky pro personalistů a další).
Na jejích kurzech obdržíte písemný materiál, kurzy se snaží vést poutavou formou, nikoliv cestou pouhého „biflování“ paragrafů.
Lektorka působí jako advokátka a lektorka se zaměřením na zákoník práce. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2012, ať už v rámci otevřených seminářů pro veřejnost či v rámci zakázkových seminářů vytvořených zákazníkům přímo na míru. Je členkou Rady expertů Unie personalistů, z.s., šéfredaktorkou čtvrtletníku pro mzdové účetní a personalisty Ad rem, členkou Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů a Klubu personalistů při OHK Vyškov. Je rovněž autorkou odborných článků v tištěných časopisech i on-line poradnách.

Zobrazit kurzy

Tisk